22 Aralık 2011 Perşembe

kerastase dan yılbaşı hediyenizi aldınız mı?

bunalıma girdiğimizde ilk gittiğimiz yer neresidir :KUAFÖRÜMÜZ ,canımız sıkılır bir değişiklik yapmak isteriz nereye gideriz :KUAFÖRÜMÜZE,çevremizdekilere güzel görünmek istediğimizde nereye gideriz e tabiki kuaförümüze kabaca hesapladığınızda eğerki dış görünüşümüze yada en önemlisi kendimize önem veriyorsak 365 günün 150 günü kendimizi kuaförümüzde buluruz.. Kısaca  onlar candır ,benimde canlarım NALAN VE SUAT BİRERDİR:)) 2012 ye yepyeni salonuyla  hizemete girecek olan Nalan Birer bizde şimdiden aşırı bir merak uyandırdı en yakın zamanda bu güzel salona geçip herbiri birbirinden yetenekli güleryüzlü çalışanlarla yeni bir imaj yaratmaya sabırsızlanıyorummm kendi adıma konuşmak gerekirse...Bu ön açıklamayı yaptıktan sonra gelelim saçlarımıza ,hepimiz için saç bakımı çok önemlidir. Gün içersinde yıpranan, kırılan, dökülen ve solan saçlarımız için kurtarıcı ürünler ararız ama karar veremeyiz hangisini kullanalım diye  ..buyrun efendim bizde hizmette sınır yok aslı kocaoğlu birbirinden güzel bu ürünleri gurula sunar şunuda atlamayalım kerastase yılbaşı için bizlere özel yılbaşı hediyeleri ve çekilişi hazırlamış ..ürünlerin çekimleri sevgili kuaförümden yapılmıştır yani izmitte olanlar nereden temin edeceğinizi biliyorsunuz demektir .. ...xoxo:)

bu yıkama kremi saçlarımızın renginin solmasını ve ve renginin akmasını önleyici bir ürün

 dış etkenlerden zarar gören saçları güçlendirmek ve sağlamlaştırmak için saçların iç maddesini yeniden yapılandırmaya çalışır. Saçın içinden gelen güç, dışında da kendini gösterir: Saçlar yeniden yapılanmışçasına sağlıklı görünümlerine yeniden kavuşurlar

güneşten zarar gören saçlarımızı tekrardan onarır





Nutritive serisi ürünleri, saçlarınızı ağırlaştırmadan, saçlarınızın tam ihtiyacı olan miktarda besler. Saçlarınız ne kadar hassaslaşmış olursa olsun yumuşak, parlak ve esnek görünümlerine tekrar kavuşur.


fönümüzün kalıcığını sağlana bu ürün 49 tl :)

aldığımız herhangi bir ürünle bu muhteşem hediyelerden birini kazanmak harika olsa gerek


özel olarak tasarlanmış oda kokuları ve mumları harika test ettim onaylıyorum:)

bu muhteşem kokulara ulaşmak çok basit :)bir ürün alıyoruz kokularr hooop bizde:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...